Lokaler

Sollidens Matsal

Sollidens Matsal är den rätta lokalen för den stora festen med upp till 550 gäster. Matsalen kan även delas av för mindre sällskap.

Gustavianska våningen

I anslutning till Sollidens matsal ligger denna vackert inredda festlokal med strålande utsikt över Stockholms vackraste delar och Stadsgården.

Tre byttor

Kliv rakt in i 1700-talet och upptäck hur det var att gå på krogen på Bellmans tid

.radwadawda

Högloftet

Här liksom på Nyloftet som ligger i anslutning, är miljön rustik och ombonad med inredning av gammaldags prägel.

Nyloftet

Nyloftet är en vacker lokal med rustik miljö och plats för upptill 120 personer.

Herrgårdsvåningen

Herrgårdsvåningen har plats för 50 gäster. För större sällskap kan Herrgårdsvåningen kombineras med Nyloftet.

Sollidens galleri

I anslutning till Solliden matsal ligger Sollidens Galleri, en ljus lokal som passar både för det mindre och större sällskapet.

Punschlunden

Punschlunden hittar ni högst upp i Solliden med panoramafönster som förser våra gäster med den bästa möjliga utsikten över Stockholm och Sollidsscenen.

Andra restauranger inom familjen

Djurgårdsbron

I vår matsal har vi möjlighet att både skala upp och skala ned. Vi kan gå från ett mysigt café med en öppen brasa och riktigt bra kaffe, till en stor matsal med upp till 125 sittplatser eller 200 minglades.

I vårt härliga växthus på terrassen får det plats med ca. 40 personer, där vi kan skapa en luftig och öppen yta på sommaren eller en intim och mysig lounge area på hösten och vintern.  

Klicka här för att gå till Djurgårdsbron

Café pauli

Café Pauli går att boka som festvåning. För större grupper och företag erbjuder vi olika lösningar där vi i samband med en middag eller mingel kan erbjuda allt från guidade turer, retorikföreläsningar med skådespelare tillsammans med en mängd olika förslag på förtäring.

Klicka här för att gå till Dramatenrestaurangerna