Krogen Tre Byttor
Kliv rakt in i 1700-talet och upptäck hur det var att gå på krogen på Bellmans tid. Restaurang Tre Byttor med tre små rum passar utmärkt för den mindre konferensen eller middagen. Här serveras säsongsbetonad mat under juni, juli och augusti.

Läs mer

Högloftet
Planerar du en fest med mat, dans och underhållning i trevlig och otvungen stämning, är Högloftet det bästa du kan välja. Här liksom på Nyloftet som ligger i anslutning, är miljön rustik och ombonad med inredning av gammaldags prägel.
Planerar du en riktig Vikingafest, har Högloftet den rätta miljön. Här bjuds på mjöd, underhållning och traditionsenlig mat vid genuint dukade bord. Högloftet passar större sällskap upp till 250 personer.

Läs mer

Sollidens Matsal
Stockholmsrestaurang och festvåning med vacker inredning och fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Meny med traditionella svenska rätter serveras under högtidsdagar på sommaren. Sollidens Matsal är den rätta lokalen för den stora festen med upp till 550 gäster. Matsalen kan även delas av för mindre sällskap.

Läs mer

Nyloftet och Herrgårdsvåningen
Nyloftet är en vacker lokal med rustik miljö och plats för upptill 120 personer. På entréplan ligger Herrgårdsvåningen med matsal och två mindre rum, alla med inredning i 1700-talsstil. Herrgårdsvåningen har plats för 50 gäster. För större sällskap kan Herrgårdsvåningen kombineras med Nyloftet.

Läs mer om Nyloftet
Läs mer om Herrgårdsvåningen

Den Gustavianska Våningen
I anslutning till Sollidens matsal ligger denna vackert inredda festlokal med strålande utsikt över Stockholms vackraste delar och Stadsgården. Här finns plats för upp till 110 personer. Detta är lokalen för festen man vill minnas; bröllopet, femtioårsfesten eller kanske representationsmiddagen?

Läs mer

Sollidens galleri

I anslutning till Solliden matsal ligger Sollidens Galleri, en ljus lokal som passar både för det mindre och större sällskapet. Lokalen har fantastisk utsikt mot Sollidenscenen och Skansenområdet, dessutom med en egen utgång.

Läs mer

Andra restauranger inom familjen

Djurgårdsbron

I vår matsal har vi möjlighet att både skala upp och skala ned. Vi kan gå från ett mysigt café med en öppen brasa och riktigt bra kaffe, till en stor matsal med upp till 150 sittplatser eller 200 minglades. 

I vårt härliga växthus på terrassen får det plats med ca. 40 personer, där vi kan skapa en luftig och öppen yta på sommaren eller en intim och mysig lounge area på hösten och vintern.  

Klicka här för att gå till Djurgårdsbron

Café pauli

Café Pauli går att boka som festvåning. För större grupper och företag erbjuder vi olika lösningar där vi i samband med en middag eller mingel kan erbjuda allt från guidade turer, retorikföreläsningar med skådespelare tillsammans med en mängd olika förslag på förtäring.

Klicka här för att gå till Dramatenrestaurangerna