Konferens

I våra 5 anrika lokaler erbjuder vi er att komma och mötas, kanske är det dags att brainstorma ett projekt, tacka av en uppskattad medarbetare eller en helt vanlig konferensdag. Vi har olika lokaler och anpassar tillsammans med våra projektledare så att ert möte blir som ni förväntar er.   

Vi är stolta över våra unika miljöer här på Skansen för våra konferensgäster och uppmanar till att nyttja dagen hos oss till max, för vem kan faktiskt erbjuda att hälsa på sälarna eller fjällräven vid bensträckarna – så passa på och berätta gärna för oss vad ni såg. För utöver mat, älskar vi också att mötas.   

I konferenssalarna finns det ni behöver i form av konferensblock, penna, whiteboard och projektor. Tillsammans med vår teknikleverantör planerar vi och erbjuder olika paketeringar för att era mötesdeltagare ska kunna koppla upp sig på plats eller digitalt.   

Genom knappen nedan hittar ni mer information kring våra konferenspaket. Vi är med i den statliga upphandlingen och erbjuder avtalspriser via avropa.se.

Klicka här för mer information om våra lokaler! 

Kontakta oss gärna för mer information och offert: 
Tel: 08-566 370 00 
E-post: info@skansensrestauranger.se